Jasmine
46,00 RON

Jasmine

46,00 RON
Cod articol producător: fancy
Model: FA9
Stoc: În stoc

5 ml

Jasmine - floral, cu note fine de tuberoze și flori de portocal.

Descriere

Parfumurile Song of India sunt uleiuri de parfum 100% naturale, super concentrate, își mențin mirosul un timp îndelungat (24-36 ore). Au calitatea unică de a se matura în timp, termenul de valabilitate fiind de 10-15 ani. După 2-3 ani uleiurile de parfum Song of India devin mai vâscoase, capătă o culoare mai intensă, mirosul devenind mai pregnant.  Sticluța uleiului de parfum Song of India este o sticluță artizanală, lucrată manual Fiecare sticluță de ulei de parfum ajunge la tine într-o frumoasă cutie de cadou.  Uleiul de parfum Song of India conține extracte de flori, frunze, rădăcini și lemn. Cu cât îl porți mai mult timp, cu atât va deveni mai plăcut mirosul lui. Nu conține alcool! Esența frumuseții naturale!

Pune o cantitate mică pe corp (în spatele lobilor urechilor) sau aplică-l pe mână, pe hainele tale, pe lenjeria de pat sau perdele.
Song of India produce uleiuri de parfum de peste 75 de ani. Acest brand este recunoscut la nivel mondial, locul lui pe piața internațională fiind asigurat și în continuă creștere datorită uleiurilor de parfum Song of India excelente.

Cantitate : 5ml

Recenzii

5.00
1 de review-uri
1
0
0
0
0
16.01.2014 -
Am comandat de sarbatori 3 astfel de uleiuri ! Le-am facut cadou si pot sa va spun ca persoanele au fost placut impresionate de "delicatetea" si aspectul produsului !!! Recomand cu caldura acest produs!!!

Facebook

Produse similare

Rose

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Rose - floral, dulce, suav, cu note de miere.

Heart Erection

Stoc epuizat
20,00 RON

2.5ml

Heart Erection - floral, dulce, cu note de vârf de tuberoze, flori de portocal și iasomie, învăluite în aroma prețioasă a moscului.

Chakra Inimii

Stoc epuizat
7,00 RON

Fecare pachet conține 24 conuri parfumate.

Pace, echilibru, compasiune, acceptare, iertare.

Patchouli

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Patchouli - lemnos, o aromă robustă, intensă, penetrantă, condimentată, cu note de lemongrass.