Despre noi

În anul 1932 Jagdamba Prasad Mathur a înfiinţat o mică fabrică cu numele de Mathur Perfumery.

Scopul declarat al D-lui J.Prasad Mathur a fost acela de a crea produse folosind ingrediente naturale precum plantele aromatice, condimentele, diverse rădăcini de plante sau arbuşti etc.

Această artă de a crea parfumuri, uleiuri de masaj, uleiuri de baie etc, a devenit o moştenire valoroasă, ulterior fiind transmisă copiilor şi nepoţilor D-lui J.Prasad Mathur.

La începutul anilor 60 India a devenit un important obiectiv turistic pentru occidentali. Cei care au vizitat magazinul de parfumuri al familiei Mathur, au fost plăcut impresionaţi de calitatea produselor expuse, devenind ulterior ambasadorii produselor Song of India în Occident.

În România ele sunt importate de Ganesh Ind SRL.

În acest magazin online veţi găsi, pentru început, doar o gamă restrânsă a produselor Song of India. De acum ne gasiti si in MALL MARITIMO CONSTANTA.

Din luna martie 2013 gama de produse se va extinde cuprinzând, printre altele, uleiuri de parfum în sticluţe lucrate manual, uleiuri extravirgine de migdale, cocos, susan, şampon pudră etc.

Vă invităm să savuraţi din plin parfumul seducător al naturii cuprins într-un mod magic, alchimic, în produsele Song of India !

Echipa gradinaparfumata

                                                                                          Ganesh Ind