Neroli
46,00 RON

Neroli

46,00 RON
Cod articol producător: fancy
Model: FA18
Stoc: Stoc epuizat

5 ml

Neroli - floral - dulce, o aromă luxuriantă de tuberoze, cu note de ambră, lemn de santal și mosc.

Descriere

Parfumurile Song of India sunt uleiuri de parfum 100% naturale, super concentrate, își mențin mirosul un timp îndelungat (24-36 ore). Au calitatea unică de a se matura în timp, termenul de valabilitate fiind de 10-15 ani. După 2-3 ani uleiurile de parfum Song of India devin mai vâscoase, capătă o culoare mai intensă, mirosul devenind mai pregnant.  Sticluța uleiului de parfum Song of India este o sticluță artizanală, lucrată manual Fiecare sticluță de ulei de parfum ajunge la tine într-o frumoasă cutie de cadou.  Uleiul de parfum Song of India conține extracte de flori, frunze, rădăcini și lemn. Cu cât îl porți mai mult timp, cu atât va deveni mai plăcut mirosul lui. Nu conține alcool! Esența frumuseții naturale!

Pune o cantitate mică pe corp (în spatele lobilor urechilor) sau aplică-l pe mână, pe hainele tale, pe lenjeria de pat sau perdele.
Song of India produce uleiuri de parfum de peste 75 de ani. Acest brand este recunoscut la nivel mondial, locul lui pe piața internațională fiind asigurat și în continuă creștere datorită uleiurilor de parfum Song of India excelente.

Cantitate : 5ml

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.

Facebook

Produse similare

Ivory Musk

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Ivory Musk - oriental, aromatic, condimentat - o aromă incisivă, seducătoare, misterioasă, cu note de ambră, patchouli, magnolie și orhidee sălbatică.

Musk

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Musk - lemnos, o combinație pătrunzătoare și seducătoare a ambrei cu lemnul de santal și patchouli. 

Nag Champa

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Nag Champa - oriental, dulce, te învăluie în aroma plăcută a zahărului caramel combinată cu aroma moscului, a crinului imperial și a orhideelor parfumate.

Aphrodesia

Stoc epuizat
24,00 RON

6 g

Aphrodesia - fructat - floral, cu note fine de iasomie, trandafir, flori de portocal, sustinute de aroma intensa a ambrei.