Neroli
30,00 RON

Neroli

30,00 RON
Model: MOP6
Stoc: Stoc epuizat

100ml

Neroli - floral-dulce, o aromă luxuriantă de tuberoze cu note de ambră, lemn de santal și mosc.

Uleiul de masaj Song of India, un amestec de uleiuri naturale esentiale, Aloe Vera și Vitamina E, armonizează trupul, mintea și sufletul. Aplicat în mod regulat pe piele, uleiul de masaj Song of India o hrănește și o hidratează, lăsând-o moale și catifelată.

Descriere

Ingrediente :

Parafinum Liquidum, Glycine Soja Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate (Vit E), Butylated Hydroxytoluene, Propyl Benzoate, Parfum (ulei natural   esențial), Propylparabens Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Citronellol, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Eugenol, Citral, CI 26125.

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.

Facebook

Produse similare

Aphrodesia

Stoc epuizat
44,00 RON

40ml

Aphrodesia - fructat - floral cu note fine de iasomie, trandafir și floare de portocal, susținute de aroma intensă a ambrei.

Uleiurile esențiale reprezintă, in mare, o substantă concentrată din plante, mirosul lor fiind cât se poate de natural  Uleiurile esențiale ii ajută pe cei care suferă in mod frecvent de migrene, spre deosebire de parfumurile sintetice, care chiar ele pot provoca dureri de cap. Aceste produse activează circulația sanguină și conferă pielii mai multă energie decȃt iți poți imagina. 

 

Aphrodesia

Stoc epuizat
46,00 RON

5 ml

Aphrodesia -  fructat - floral, cu note fine de iasomie, trandafir, flori de portocal, susținute de aroma intensă a ambrei.

Mască de față vegetală cu lemn de santal - împotriva îmbătrânirii pielii

Stoc epuizat
40,00 RON

100g

Mască de față cu lemn de santal pentru o piele cu un aspect mai tânăr.