Rose Cardamon
15,00 RON

Rose Cardamon

15,00 RON
Model: WESO11
Stoc: Stoc epuizat

125g

Rose & Cardamom Soap este o creatie incredibila care amelioreaza stresul, imbunatateste circulatia si lasa cel mai frumos parfum pe piele. Acest săpun este o combinație încântătoare de extracte de petale de trandafir, apă pură de trandafiri și ulei esențial de geranium, realizat manual pentru a mângâia pielea, făcându-l moale și hidratat. Apa de trandafir face ca pielea să strălucească datorită proprietăților sale de curățare și astringent. Sunteți sigur că vă place acest lucru !!

Recenzii

Nu există nici o recenzie pentru acest produs.

Facebook

Produse similare

Rose

În stoc
44,00 RON

40ml

Rose - floral, dulce, suav, cu note de miere.

Uleiurile esențiale reprezintă, in mare, o substantă concentrată din plante, mirosul lor fiind cât se poate de natural   Uleiurile esențiale ii ajută pe cei care suferă in mod frecvent de migrene, spre deosebire de parfumurile sintetice, care chiar ele pot provoca dureri de cap. Aceste produse activează circulația sanguină și conferă pielii mai multă energie decȃt iți poți imagina. 

Precious Sandal

Stoc epuizat
15,00 RON

125g

De secole, lemnul de santal este folosit în medicina traditională indiană, Ayurveda, pentru tratarea diferitelor afecţiuni dermatologice. 
Parfumul său inconfundabil induce stări profunde de meditaţie, calm şi pace interioară.

Krishna Musk

Stoc epuizat
15,00 RON

125g 

Oferiţi-vă cinci minute de plăcere în fiecare zi!  Încercaţi aroma unică şi inconfundabilă a săpunului Krishna Musk care vă va îmbogăţi ziua cu atingeri de satin şi arome de beţişoare parfumate!

Natural Bergamot

Stoc epuizat
15,00 RON

125g

Săpunul Natural Bergamot relaxează trupul, elevează mintea şi sufletul. Combinaţia inspirată de arome citrice induce o stare pregnantă de bucurie.