Pudră Henna Colorată kit pentru vopsit și tatuaje
40,00 RON

Pudră Henna Colorată kit pentru vopsit și tatuaje

40,00 RON
Model: PH2
Stoc: Stoc epuizat

100g

Descriere

Pudra Henna Naturala (fără coloranți artificiali)

Pudra Henna 100% naturală este produsă din frunze de Henna, bogate în pigmenți naturali, culese manual din regiunea indiană Rajasthan. Pudra Henna Naturală Song of India va oferă o culoare intensă. Efectul culorii pe piele sau păr variază în funcție de durata aplicării - de la 1 la 3 ore sau de tipul de piele. Utilizarea pudrei Henna Song of India pentru colorarea naturală a părului sau pentru realizarea tatuajelor temporare este o artă indiană străveche. Henna este utilizată pentru crearea tatuajelor tradiționale sau moderne pe anumite părți a corpului, în special pe mâini și picioare. Metoda de tatuare este una complet naturală, temporară și total neinvazivă.

INGREDIENTE: Pudra din frunze de Henna (Lawsonia inermis)

Fiecare pachet conține:

 • 100 g Pudră Henna pură
 • 2,5 ml ulei de Henna
 • 2 matrițe pentru tatuaje
 • 2 aplicatoare vopsea
 • 2 mănuși
 • 1 bonetă protectoare 
 

 

Acest produs marca Song of India este câștigător al Premiului European pentru Calitate.

PENTRU TATUAJE CORPORALE:

Folosiți mânușile de protecție. Puneți 2 linguri de pudră naturală Henna Song of India într-un vas mic. Adăugați apă caldă sau zeamă de lămâie/ cafea tare/ ceai negru și câteva picături de ulei de henna, amestecați până obțineți o pastă groasă și omogenă. Lăsați pasta deoparte pentru minim 30 de minute. Umpleți unul dintre aplicatoare cu pastă și tăiați vârful cu foarfeca pentru a permite aplicarea vopselei. Masați pielea care urmează să fie tatuată cu câteva picături de ulei de Henna. Lipiți matrița pe piele și aplicați vopseaua pe toată suprafața ei. Îndepărtați matrița după ce pasta de Henna s-a uscat. Puteți realiza propriile modele de tatuaje. Lăsați Henna minim 30 de minute să se usuce, apoi ștergeți ușor tatuajul cu apă. Cu cât henna este păstrată mai mult pe piele cu atât mai mult va rezista și tatuajul. Veți obține un tatuaj de culoare roșcat închis -  negru. Aceasta va rezista 10 - 20 de zile, în funcție de frecvența contactului cu apa.

PENTRU VOPSIREA PĂRULUI:

Testul de culoare în cazul primei utilizări: vă rugăm să efectuați un test al culorii pe o șuviță de păr. Preparați pasta Henna așa cum este descris la Pasul 1 și aplicați o cantitate adecvată pe toată lungimea șuviței de păr. Lăsați să acționeze 10 minute apoi clătiți. Dacă a-ți obținut rezultatul dorit puteți continua procesul de vopsire a părului.

Pasul 1 - preparare și spălare: Amestecați întreaga cantitate de pudră Henna Song of India cu 200 ml de apă fierbinte. Amestecați până obțineți o pastă groasă și omogenă. Lăsați pasta să se răcească  până ajunge la o temperatură ideală pentru aplicare. Între timp spălați cu șampon părul, uscați-l cu un prosop și pieptănați-l.
Pasul 2 - aplicare: aplicați puțină cremă hidratantă pe pielea din zona liniei părului pentru a preveni colorarea acesteia. Folosiți mânușile protectoare și aplicați pasta Henna pe păr, începând  cu rădăcinile și apoi pe toată lungimea acestuia. Masați scalpul și părul pentru încă 5 minute. Adunați tot părul într-un coc și acoperiți-l cu boneta din plastic.
Pasul 3 - ajustarea culorii: intensitatea culorii depinde de culoarea naturală a părului dvs. și de durata aplicării. Timpul de aplicare poate varia între 30 de minute și 2 ore, în funcție de nuanța pe care doriti să o obțineți. În general, părul mai închis la culoare și cel cu firul gros necesită un timp de vopsire mai lung decat părul deschis la culoare și cu firul subțire.
Pasul 4 - clătire și spălare: clătiți părul cu apă caldă pană îndepărtați toată pasta Henna. Spălați părul cu șampon, apoi clătiți. Folosiți un prosop închis la culoare pentru a vă usca părul deoarece se poate păta de vopsea.
Pasul 5 - frecvența aplicării: pudra de Henna Song of India nu este o vopsea permanentă. Efectul culorii se va atenua, treptat în timp. Aplicarea frecventă va duce la persistența culorii în timp. Vă recomandăm 2 aplicări pe lună pentru a asigura o culoare bogată și uniformă a întregului păr.
Notă:
  (i) Este nevoie de mai mult de un pachet de pudră Henna naturală pentru părul foarte lung.
  (ii) Pentru o culoare mai intensă, puteți adăuga 2 lingurițe de ceai/cafea în apa folosită pentru obținerea pastei Henna.
Precauții:
 • protejați-vă hainele cu un prosop pe toată durata aplicării pastei de pudă naturală de Henna.
 • chiar dacă produsul este unul natural, este recomandat să-l țineți departe de copii.
 • evitați contactul cu ochii, nasul, urechile sau cavitatea bucală
 • clătiți cu apă din abundență dacă produsul intră in contact cu ochii, nasul sau cavitatea bucală.
 • nu aplicați produsul pe pielea rănită sau infectată.

Recenzii

5.00
8 de review-uri
2
0
0
0
0
24.10.2019 -
Cea mai buna henna.
26.12.2016 -
01.12.2016 -
25.08.2016 -
Cand o sa fie henna din nou in stoc?
17.07.2016 -
Spuneți-mi va rog prin poștă trimiteți doar prin România?
02.07.2016 -
Transportul se plateste ? Daca da , cat este ?
04.06.2016 -
Achiziționat veritabil
Livrare FOARTE rapida! O voi testa si voi reveni cu comentariu + reteta folosita de mine cu aceasta pudra. Multumesc pentru promptitudine!
31.05.2015 -
Doresc sa achizitionez vopsea pt gene si sprincene,hena

Facebook

Produse similare

Kajal - Creion ayurvedic pentru ochi

Stoc epuizat
20,00 RON
4g

În India, este folosit de femei ca un tip de dermatograf care se aplică in jurul ochilor. Chiar și acum, în sudul Indiei rurale, în special în Karnataka, femeile prepară Kajal-ul acasă. Acest Kajal homemade este utilizat chiar și pentru sugari. Tradiția locală consideră că este un lichid  foarte bun pentru ochii obosiți, protejându-i de razele puternice ale soarelui.

 

 

Chakra celui de-al Treilea Ochi

Stoc epuizat
7,00 RON

 Fiecare pachet conține 24 conuri parfumate

Percepție psihică, viziuni profetice, intuiție.

Aphrodesia

Stoc epuizat
20,00 RON

2.5ml

Aphrodesia - fructat - floral, cu note fine de iasomie, trandafir, flori de portocal, susținute de aroma intensă a ambrei.

Chakra Sacrală

Stoc epuizat
7,00 RON

Fiecare pachet conține 24 conuri parfumate

Relaxare, calm, înălțare euforică, eros.